MUZIČKI HEPENING U BOKEŠKOJ ULICI

MUZIČKI HEPENING U BOKEŠKOJ ULICI

Povodom proslave 5. rođendana, Culture club Podgorica će u srijedu, 22.  avgusta, na platou između zgrada Opštine i Crnogorshog narodnog pozorišta, u Bokeškoj uLici, organizovati  muzički hepening na kom će učestvovati poznati beogradski rok bend E-PLAY, crnogorski sastavi ACOUSTIC THERAPY i CRVENO I CRNO, kao i DJ SEM i DJ SOLUTION.

Rođendanski hepening će ujedno biti najava četvrtog po redu Podgorica Art Festivala koji će se održati od 20. do 23. septembra.

* * *

E-PLAY

Alternativni beogradski bend ”E-PLAY” postoji 20 godina i iza sebe ima pet studijskih albuma. Distorzirani bas, drum’n’bass ritmovi i nježne, atmosferične gitare daju bendu jedinstven zvuk i izdvajaju ih na muzičkoj sceni Srbije i regiona.

Bend je 26. aprila 2018. godine objavio svoj peti studijski album pod nazivom “Sloboda”, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” ,“Srešćemo se neki drugi put” i “Šamarčina”. Pesma “Srešćemo se neki drugi put” je već osvojila srca publike, a ujedno i dobila Megafon nagradu za najbolji singl godine.

”E-PLAY” čine: Maja Cvetković, Kristina Kika Jovanović, Goran Ljuboja Trut i Nemanja Velimirović.

ACOUSTIC ALCHEMY 98% LIVE

Ovu sjajnu petorku čine vrsni muzičari koji zajedno prave magiju na sceni. Martin Đorđević na bubnjevima, Goran Milivojević Gamp na perkusijama, Dragan Ivanović klavijature i gitara, Vlado Maraš na bas gitari i Marko Vlahović vokal.

Oni sviraju poznate pjesme u nepoznatim aranžmanima uz ogromnu dozu improvizacije. Svaka svirka im je jedinstvena, jer je ne znaju ponoviti!

DJ SEM

Jedan od najstarijih crnogorskih DJ-eva, Darko Ostojić se ovim poslom bavi od 1989. godine. Kao DJ koji je najviše uticao na razvoj crnogorske klupske scene, u svojoj karijeri je vrtio ploče sa imenima poput John Julius Knight-a, Lorca, David Duriez-a… Bio je rezident ”Three Friday Parties”.

I danas, u eri sveopšte digitalizacije, preferira rad sa gramofonima i pločama, a preferira Neo Disco i Soulful House. DJ SEM je rezident u Culture club-u od 2016. godine.