Culture club Podgorica

 

Culture club Podgorica je krovni projekat i idejni, organizacioni i simbolički nosilac svih kulturnih i biznis kreacija kompanije BRCA d.o.o. Pod amblemom Culture club-a Podgorica osmišljavaju se i realizuju svi programi Culture club-a Tarantino, Kluba kulture Soba, restobara Štrudla, kao i Arto izdavačke kuće i Arto knjižare starih knjiga.
Riječ je o jedinstvenom biznis modelu čiji je cilj promocija i animacija kulturne scene Glavnog grada, ali i afirmacija novog pristupa poslovanja kao sadejstva javnog i privatnog interesa. Tako su brojni koncerti, izložbe, književni događaji i multidisciplinarni festivali u režiji Culture club-a u prethodnih nekoliko godina Podgoricu učinili ne samo sadržajnijom kulturnom i turističkom destinacijom u državi i regionu, već i sjedištem nove kulturne produkcije čiji je izvorište originalno umjetničko stvaralaštvo svih generacija stvaralaca.

U skladu s tim, na koncu svog razvitka Culture club Podgorica pretenduje da bude ne samo jedna uspješna i dugotrajna biznis priča, već nadasve važan sudionik u kreiranju reprezentazivne kulturne realnosti našeg društva u cjelini.