II Zustand

Culture Club Tarantino uz podršku Glavni grad Podgorica i Turistička organizacija Podgorice – TOP, sa ponosom predstavlja II Zustand manifestaciju koja za svoj cilj ima kako promociju crnogorskih DJ-eva koji se bave elektro, funk, disco, wave, cosmic, krautrock, electronic dance music, progressive house, chill out, indi dance pravcima muzike, tako i valorizacijom lokaliteta Glavnog grada koji su van funkcije.

Na prvom premijernom II Zustand-u nastupiće:

DJ Sascha Funke koji je jedan od najpoznatijih muzičara i producenata u Njemačkoj i Evropi prekaljeni veteran vinyl zvuka. U njegovim setovima ima više elektronskih žanrova koje uvijek isporučuje sa ogromnom strašću i potpuno je posvećen publici pred kojom svira. Pojavljuje se u legendarnom filmu “Berlin calling” sa njegovim najvećim ostvarenjem “Mango”.

DJ AudioStorm izdaje za neke od svjetski poznatih labela – New York based, System Recordings, Londonski Baroque Records – kultni Britanski label deep & progressive house-a, Particles – jedan od najvažnijih progressive house imprinta u Americi, član legendarnog PROTON Radio familly, Londonske Seamless Recordings, Tactal Hots Music i Stripped Digital etikete.

P.S. jedan od tvoraca veoma poznate novske DJ škvadre “Groovy Castel Nuovo”. Učesnik skoro svih velikih festivala u Crnoj Gori. Ljubitelji kvalitetnih bitova sa melodičnom pozadinom, neće biti razočarani.

II Zustand biće održan na lokaciji bivše fabrike “Titex” u objektu Kolektor, 11. maja, u trajanju od 22h do 05h.

Podgorički proljećni Pazar

Na naše veliko zadovoljstvo, a na zahtjev građana, ove godine će u periodu od 01. maja do 21. maja 2019. godine biti organizovan Podgorički proljećni Pazar.

Cilj je da oživimo centar grada i u odnosu na prethodne godine građanima i posjetiocima Podgorice ponudimo bogat program koji je prilagođen svim genercijama. Postavka drvenih kućica na Trgu nezavisnosti činiće centralni praznični kutak gdje će se prezentovati proizvodi privrednika i umjetnika iz Crne Gore. Na glavnoj bini koja će biti postavljena na trgu svakog dana biće upriličen muzički program. Pored toga, posjetioci će uživati u likovnim sekcijama za djecu, pozorišnim predstavama i brojnim drugim sadržajima.

Partneri na ovom projektu su Culture Club, Turistička organizacija i Glavni Grad Podgorica.

Dobro došli na prvi Podgorički proljećni Pazar!

Podgorički Praznični Pazar

“Podgorički praznični Pazar” je manifestacija raznovrsnog karaktara i centralni događaj kojim će biti obilježen početak Nove godine u Podgorici. Pazar simbolično počinje  19.decembra i trajaće sve do 10.januara 2019.godine.

Cilj je da oživimo centar grada i u odnosu na prethodne godine građanima i posjetiocima Podgorice ponudimo bogat program u trajanju od 23 dana, koji je prilagođen svim genercijama. Postavka drvenih kućica na Trgu nezavisnosti  činiće centralni praznični kutak gdje  će se prezentovati proizvodi privrednika i umjetnika iz Crne Gore, dijeliti pokloni mališanima uz cjelodnevni zabavni program. Na glavnoj bini koja će biti postavljena na trgu svakog dana biće upriličen muzički program. Pored toga, posjetioci će uživati u likovnim sekcijama za djecu, pozorišnim predstavama i brojnim drugim sadržajima.
(more…)

Podgorica Art Festival

PAF je interdisciplinarni festival muzičkog, dramskog, likovnog i književnog programa koji okuplja umjetnike i izlagače iz Crne Gore i regiona.

(more…)