Smješten u jednoj od najljepših ulica u Podgorici, Culture club Tarantino je od svog otvaranja, enterijerom, baštom, uslugom i ponudom u meniju odmah privukao pažnju građana Podgorice, kao i ljudi iz drugih gradova Crne Gore, ali i inostranstva, i postao njihova omiljena adresa za dnevni ili večernji izlazak.

Klub kulture „Soba“ koncipiran je kao multimedijalni prostor namijenjen promociji različitih vidova umjetnosti i kulture. U skladu sa misijom afirmacije stvaralaštva mladih afirmisanih i neafirmisanih umjetnika, kao i doprinošenju bogatijoj i sadržajnijoj kulturnoj ponudi Glavnog grada, u „Sobi“ se permanetno organizuju izložbe slika i fotografija, književne promocije, projekcije filmova, muzičke tematske večeri i tribine.

Restobar Štrudla je otvoren 31. decembra 2015. godine. Štrudla je zamišljena kao multimedijalni prostor, restoran i klub. Autentičnog enterijera, u čijem se osmišljavanju autor vodio eklektičkim principom sjedinjavanja više dizajnerskih izraza, Štrudla je idealan prostor za organizovanje koncerata, izložbi, književnih susreta, mini predstava i drugih kulturnih događaja. Uz bogatu i kvalitetnu ponudu bara i restorana, sa raznovrsnim i ukusnim specijalitetima, Štrudla je istinsko osvježenje na ugostiteljskoj, kulturnoj i turističkoj mapi Podgorice.

Gostiona 1928, novi restoran pod okriljem Culture club-a, unikatan je spoj arhitektonskog duha urbane Podgorice s početka XX vijeka i modernog koncepta ugostiteljsko-turističke ponude. Dominantno oslonjena na odabrani tradicionalni i savremeni meni, profesionalnu i decentnu uslugu, te kvalitetnu muziku, Gostiona 1928 je osmišljena kao savršeno mjesto za ležerne i intimne, ali i formalne i poslovne sastanke i druženja u starom jezgru Glavnog grada. Specifičnost Gostione 1928 ogleda se i u namjeri osnivača, kompanije BRCA, da ovaj brižljivo redizajnirani i opremljeni prostor periodično tretira kao sjedište svoje buduće aukcijske kuće, ali i kao dio specijalne, turističke ponude koja će uključivati dva luksuzna apartmana u potkrovlju zgrade, sazidane davne 1928. godine u Bokeškoj ulici.

“Sastavci” su novi član Culture club porodice. Kreiran da u potpunosti poštuje ambijent i značaj koji ovo kultno mjesto ima za Podgoricu.

Naši partneri